Primele imagini oficiale cu Lamborghini Aventador SVJ. Viteza maximă este 350 km/h - GALERIE FOTO

Aventador SVJ, cea mai puternică versiune a supercarului Lamborghini.

Primele imagini oficiale cu Lamborghini Aventador SVJ. Viteza maximă este 350 km/h - GALERIE FOTO Primele imagini oficiale cu Lamborghini Aventador SVJ. Viteza maximă este 350 km/h - GALERIE FOTO

Acesta este noul Aventador SVJ, cea mai puternică versiune a supercarului Lamborghini. Este o maşină care şi-a revendicat deja un record pe Nürburgring, însă este prima dată când apare fără folie camuflaj. Design-ul său este extrem de aerodinamic iar sub capotă va avea un motor V12 de 6.5 litri cu o capacitate de 770 CP. Maşina ajunge de la 0 la 100 de km /h în 2.8 secunde, şi de la 0-200 de km/h în 8.6 secunde. Viteza maximă va fi de 350 km/h. 

În comparaţie cu modelul Aventador S, SVJ are o bară de protecţie din spate redesenată, cu diferite prize de aer şi o aripă mare în spate, din fibră de carbon. Toate acestea au tehnologia Active Aerodynamics Lamborghini, care îmbunătăţeşte forţa de apăsare a supercarului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.