Primele poze şi informaţii despre Mecedes SL

Mercedes-Benz a dat publicităţii câteva poze şi informaţii cu privire la noul Mercedes-Ben SL.

Primele poze şi informaţii despre Mecedes SL Primele poze şi informaţii despre Mecedes SL

Noul Mercedes-Benz va fi lansat în mod oficial anul viitor dar, până atunci, ca să păstreze interesul pasionaţilor, şi nu numai, cei de la Mercedes au dat publicităţii informaţii şi o serie de poze cu maşina, însă camuflată.

Noul model va beneficia de un nou sistem Magic Vision Control, sistem responsabil cu vizibilitatea prin parbriz. Noul sistem este proiectat să cureţe parprizul fără acel jet de apă, care poate fi în unele cazuri foarte supărator.

Din punct de vedere tehnic, maşina va fi cu 140 de kg mai uşoare, în comparaţie cu actualul SL, datorită utilizării aluminiului în structura caroseriei. Noul Mercedes-Benz SL se pare că va fi propulsat de două motoare, şi anume: un V6 de 3,5 litri capabil să dezvolte o putere de 302 CP şi un cuplu de 368 Nm şi de un V8 de 4,6 litri care dezvoltă 429 CP şi 700 Nm.

Maşina îşi va face debutul la începutul anului 2012 cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.