Primul stat care introduce numere de înmatriculare cu emoji - VIDEO

Statul Queensland din Australia va oferi locuitorilor săi posibilitatea legală să adauge simboluri emoji la numerele personalizate de înmatriculare.

Primul stat care introduce numere de înmatriculare cu emoji - VIDEO Primul stat care introduce numere de înmatriculare cu emoji - VIDEO

Statul Queensland din Australia va oferi locuitorilor săi posibilitatea legală să adauge simboluri emoji la numerele personalizate de înmatriculare.

Potrivit Brisbane Times, doar 5 simboluri pozitive au fost aprobate de autorităţile locale din AUstralia, din miile de variante disponibile pe telefoane.

Acestea sunt: LOL (laugh out loud), Wink, Sunglasses, Heart Eyes şi Smile.

 

 

Fiecare plăcuţă de înmatriculare va trebui să continuă şi combinaţia de trei litere şi două cifre, pe lângă emoji. Noua adăugare are rol pur decorativ şi nu va putea fi inclusă în compunerea numărului de înmatriculare.

Totuşi, iniţiativa nu a fost apreciată de toţi cetăţenii. Scopul plăcuţelor de înmatriculare este ca maşinile să fie uşor de identificat de către poliţie, iar prezenţa acestor simboluri ar putea ridica probleme. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.