Prins de Poliţie în timp ce făcea o liniuţă cu o motocicletă pe Bulevardul Unirii: „Nu îl mai prindeţi, vă zic eu” - VIDEO

După lăsarea serii, marile bulevarde din Bucureşti devin piste de curse pentru unii şoferi.

După lăsarea serii, marile bulevarde din Bucureşti devin piste de curse pentru unii şoferi. Este imposibil să nu le observi, fie că eşti în trafic, pe trotuar sau chiar în propria casă, pentru că zgomotul provocat de eşapament este destul de tare.

Pagina de Facebook Info Trafic 24 a postat un clip cu o astfel de cursă, filmată pe Bulevardul Unirii din Capitală: şoferul unui Audi se întrece cu o motocicletă. Partea mai delicată pentru cei doi vitezomani este că nu ştiu că în faţa lor se află un echipaj de Poliţie. Motociclistul reuşeşte să treacă de filtru, dar şoferul este oprit. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.