Procesul de fabricaţie al lui Nissan Leaf

Iată aici un video în care sunt prezentate etapele de producţie ale modelului electric Nissan Leaf, câştigătorul premiului “Car of the Year 2011”.

Pentru moment Nissan Leaf este construit doar la uzina Oppama din Japonia , însă până în 2012, acesta va fi asamblat şi de fabrica din Smirna, din statul Tennessee dar şi de cea din Sunderland, Marea Britanie unde, acum, se fabrică Nissan Juke.

Întregul proces de fabricaţie, începând de la producţia de baterii realizată împreună cu NEC şi până la linia de asamblare a lui Nissan Leaf, le puteţi vedea în clipul următor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.