Profitul Fiat a urcat cu peste 50%

Grupul italian Fiat a raportat pentru al treilea trimestru un profit de 454 de milioane de euro, de peste două ori mai mare faţă de nivelul de 200 milioane euro din perioada similară a anului 2006, potrivit site-ului just-auto.com.

Profitul Fiat a urcat cu peste 50% Profitul Fiat a urcat cu peste 50%
Fiat Group Automobile, divizia auto a grupului, a consemnat cele mai semnificative creşteri. Veniturile diviziei auto au urcat cu 17,6% faţă de intervalul similar al anului trecut, la 6,5 miliarde de euro, Fiat Group Automobiles livrând 542.600 de unităţi, în creştere cu 18% faţă de trimestrul al treilea al anului trecut.

Cele mai bine vândute modele au fost Punto, Panda, Bravo, Fiat 500 şi vehiculele comerciale Ducato şi Scudo.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.