Programul RABLA 2019. Ofertele Dacia în programul Rabla. Ce preţuri şi dotări au modelele Dacia Duster, Logan, Logan MCV, Sandero, Lodgy şi Dokker – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 27 feb. 2019 Știri auto

Programul Rabla 2019, desfăşurat de Administraţia Fondului pentru Mediu şi finanţat din Fondul pentru Mediu, va debuta în perioada următoare. Nu se ştie exact când, pentru că bugetul de stat nu a fost aprobat încă, deci ar mai putea dura câteva luni. În 2017 Programul Rabla a început în mai, iar în 2018 în luna martie.

Valoarea primei de casare este de 6.500 de lei, iar dealerii auto au oferte speciale pentru clienţii care apelează la el.

Informaţii complete despre Programul Rabla 2019 găsiţi aici.

Oferta Dacia pentru Programul Rabla 2019 include toate modelele constructorului deţinut de grupul Renault: Logan, Sandero, Duster, Sandero Stepway, Logan MCV, Lodgy şi Dokker.

Logan Seria Limitată Plus SCe 73, prin programul Rabla 2019, este la preţul de 6990 de euro (TVA inclus). Printre dotările modelului pe benzină se numără are aer condiţionat cu reglare manuală, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată cu telecomandă pe cheie, iluminare portbagaj, radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth®, audio streaming şi sistem Hill Start Assist.

Sandero Seria Limitată Plus SCe 73, prin programul Rabla 2019, este la preţul de 7190 de euro (TVA inclus). Printre dotările modelului pe benzină avem aer condiţionat cu reglare manuală, proiectoare de ceaţă, sistem Hill Start Assist, radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth®, audio streaming, închidere centralizată cu telecomandă pe cheie şi geamuri electrice faţă, cu impuls pe partea şoferului.

Duster Essential  Blue dCi 115 2WD, prin programul Rabla 2019, este la preţul de 13.430 euro (TVA inclus). Printre dotările modelului cu tracţiune faţă şi motorizare diesel, avem ESP + ASR, limitator de viteză, computer de bord, închidere centralizată, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri şi senzor de lumină.

Sandero Stepway TCe 90, prin programul Rabla 2019, este la preţul de 9930 euro (TVA inclus). Modelul cu motorizare pe benzină are printre dotări Media Nav: sistem de navigaţie şi multimedia cu ecran tactil 7 inchi, priză USB, Bluetooth, Cruise Control, asistenţă la parcarea cu spatele (senzori acustici), tehnologie Stop&Start şi funcţie Eco-Mode, oglinzi laterale cu reglaj electric şi încălzite, computer de bord.

Logan MCV Seria Limitată Plus SCe 73, prin programul Rabla 2019, este la preţul de 7990 euro (TVA inclus). Printre dotări, aer condiţionat cu reglare manuală, proiectoare de ceaţă, sistem Hill Start Assist, închidere centralizată cu telecomandă pe cheie, geamuri electrice faţă, cu impuls pe partea şoferului, radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth® şi audio streaming.

Lodgy Ambiance Blue dCi 95, prin programul Rabla 2019, este la preţul de 12330 euro (TVA inclus). Modelul cu motorizare diesel are printre dotări ABS + EBD + ESP, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, geamuri electrice fata, închidere centalizata cu telecomanda pe cheie şi radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth.

Dokker Ambiance Blue dCi 75, prin programul Rabla 2019, este la preţul de 11180 euro (TVA inclus). Printre dotările modelului diesel avem ABS + EBD + ESP, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, geamuri electrice fata, închidere centalizata cu telecomanda pe cheie şi radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide