PSA va lansa patru autoutilitare electrice anul viitor

Autor: Marius Vișan 18 oct. 2019 Știri auto

Grupul PSA a anunţat planurile de a lansa patru autoutilitare electrice anul viitor. Este vorba de Citroën Dispatch, Peugeot Expert, Opel Vivaro şi Vauxhall Vivaro, autoutilitarele electrice vor fi oferite atât în configuraţiile comerciale, cât şi de pasageri.

Toate cele patru modele vor fi construite la uzina Hordain din Franţa şi vor fi echipate cu motoare electrice provenite de la fabrica Trémery. PSA nu a dat foarte multe informaţii, dar a confirmat că autoutilitarele vor fi oferite cu două pachete de baterii.

Modelele din nivelul de intrare vor avea un acumulator de 50 kWh care va permite autoutilitarelor să aibă o autonomie de aproximativ 200 km în ciclul WLTP. De asemenea, va exista şi o baterie mai mare de 75 kWh, care măreşte autonomia până la 299 km.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide