Range Rover de 1,2 milioane de dolari

Producătorul britanic va colabora cu cei mai importanţi designeri de iahturi pentru a scoate la licitaţie modele Range Rover ce ajung până la 800.000 de euro.

Range Rover de 1,2 milioane de dolari Range Rover de 1,2 milioane de dolari

Edmiston, o companie de brokeraj şi vânzări iahturi şi-a unit forţele cu Land Rover pentru a crea un program în care cei mai buni designeri de iahturi se vor ocupa de transformarea unor Range Rover-uri în exemplare inedite inspirate direct din lumea iahturilor. Denumit “Superyacht Range Rover Design Competition”, concursul va reuni designeri celebri precum Bannenberg, Tim Heywood, Andrew Winch, Terrence Disdale, Ken Freivokh, Redman Whiteley Dixon şi Martin Francis.

Cel mai bun exemplar va fi prezentat în Septembrie la Monaco Yacht Show, acolo unde doritorii vor putea licita chiar şi pentru Range Rover Cabriolet cu două uşi. Preţul de pornire pentru modelele realizate va fi de 200.000 de euro, pentru cel mai scump model fiind necesar ca 800.000 de euro să fie plătiţi de doritori.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.