RAR majorează taxele de service. Vom plăti mai mult la manoperă?

Service-urile ar putea fi nevoite să crească preţul la manoperă, din cauza deciziei Registrului Auto Român de a majora taxele anuale de autorizare a reparatorilor auto.

RAR majorează taxele de service. Vom plăti mai mult la manoperă? RAR majorează taxele de service. Vom plăti mai mult la manoperă?

Asociaţia Societăţilor de Service Auto Independente (ASSAI) susţine că service-urile auto din România ar putea fi nevoite să opereze majorări la preţul manoperelor, din cauza majorării taxelor anuale de autorizare a reparatorilor auto, hotărâtă de Registrul Auto Român.

Potrivit Mediafax, atelierele vor fi nevoite să achite, în afară de cei 1.000 lei necesari autorizării, câte 90 lei pentru maximum trei activităţi de service, 50 lei pentru fiecare activitate suplimentară, precum şi 500 lei pentru fiecare marcă pe care o reprezintă.

"Începând cu 1 octombrie a intrat în vigoare o decizie RAR prin care cresc cu 10 până la 20 de ori taxele anuale de autorizare a atelierelor auto. Service-urile vor trebui să plătească pentru fiecare marcă pentru care este autorizată să facă lucrări", a declarat pentru Mediafax directorul ASSAI, Cristian Muntean.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.