Rechemare în service Renault Scenic 2

Precedenta generaţie Renault Scenic este obiectul unei rechemări în service, care are ca obiect verificare unor posibile probleme la frâna de staţionare.

Rechemare în service Renault Scenic 2 Rechemare în service Renault Scenic 2

Modelele avute în vedere sunt monovolumele Renault Scenic din a doua generaţie, produse începând cu iunie 2005. Numărul de maşini care vor fi nevoite să treacă prin service se ridică la 694.956 de unităţi.

Nu este vorba de o problemă gravă, ci mai mult de o verificare pentru eliminarea unor posibile probleme care pot afecta frâna de staţionare. Mai exact, inginerii Renault au descoperit că, în anumite condiţii, cum ar fi bornele bateriei insuficient fixate sau modificări la unitatea centrală a motorului, există posibilitatea ca frâna de mână să se blocheze în timp ce maşina este în mişcare.

Este vorba despre sistemul controlat electronic al frânei de mână electrohidraulice, care, în cazul în care se constată că este nevoie, va suferi o reprogramare a softului în service. Intervenţia va fi gratuită şi se estimează că nu va dura mai mult de 30 de minute.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.