Reclama Pennzoil cu Dodge Challenger este ridicol de spectaculoasă [VIDEO]

Poate n-o fi chiar cea mai veridică reclamă cu maşini din istoria reclamelor cu maşini, dar, hei, cine mai face acum reclame veridicice?

Reclama Pennzoil cu Dodge Challenger este ridicol de spectaculoasă [VIDEO] Reclama Pennzoil cu Dodge Challenger este ridicol de spectaculoasă [VIDEO]

Îţi mai aminteşti reclama pentru BMW M4, în care coupéul german făcea drifturi pe un portavion? Am numit-o atunci cea mai spectaculoasă reclamă făcută vreodată, pentru simplul motiv că, aşa cum americanul spune, it kicks ass.

Acum ne aflăm în postura în care nu mai ştim ce să spunem despre această reclamă (pentru uleiul de motor Pennzoil), în care un Challenger Hellcat îşi pune la muncă toţi cei 717 CP şi face drifturi. Pe o platformă. Suspendată în aer de 4 elicoptere. Deci.. da.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.