Record de vânzări pentru VW

În nouă luni scurse din acest an, producătorul german de automobile VW reuşeşte să stabiliească un nou record de vânzări.

Record de vânzări pentru VW Record de vânzări pentru VW

Grupul VW se pare că funcţionează foarte bine în acest an, constructorul VW a înregistrat în primele nouă lunii ale acestui o creştere a vânzărilor de 13,9% în comparaţie cu perioada similară a anului trecut. Acest lucru înseamnă că VW a vândut 6,11 milioane de maşini din ianuarie până în septembrie, fiind un nou record de vânzări ale constructorului german.

La nivel de continete, VW a înregistrat creşte peste tot. Vorbim de un plus de 10,8% în Europa, 21,4% în America de Nord, 17,3% în Asia. În ceea ce priveşte celelalte mărci ale grupului, situaţia se prezintă în felul următor: Audi creşte cu 17.4%, Skoda cu 16.8% şi Seat cu 3.1%.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.