Record de viteză pentru Hennessey Ford GT la Texas Mile 2012

Hennessey a doborât recordul de viteză pe jumătate de milă la Texas Mile cu un Ford GT de 2.000 CP. Vezi în continuare detaliile şi materialul video.

Texas Mile este unul dintre cele mai importante evenimente automobilistice din SUA. Hennessey a venit în acest an cu un "monstru" twin-turbo de 2.000 CP. Modelul Hennessey Ford GT este dotat cu un motor V8 twin-turbo de 5,4 litri ce dezvoltă o putere impresionantă de 2.000 CP. Performanţele sunt de-a dreptul uimitoare: 0-100 km/h în 2,9 secunde şi o viteză maximă de peste 400 km/h. Ford-ul GT preparat de compania americană a reuşită să doboare vechiul record de viteză pe jumătate de milă, vitezomtrul arătând la sfârşitul celor 820 m valoarea de 348,66 km/h. Din păcate nici un reprezentant Guinness nu a fost prezent pentru a confirma recordul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.