Record mondial: 26 de oameni într-un Mini Cooper

Pare aproape imposibil de crezut dar într-un Mini Cooper pot să intre 26 de persoane, lucru demonstrat de către cei de la Pilobolus.

Pentru ca recordul să fie validat cele 26 de persoane care s-au îngrămădit în Mini trebuiau să aibe o înălţime de minim 1,50 metri şi să reziste mai mult de cinci secunde în habitaclul maşinii. Vechiul record era de 25 de persoane la bordul unui Mini. În plus, ca recordul să poate fi trecut în Cartea Recordurilor, uşile trebuie să se inchidă perfect, iar maşina să nu sufere nici o modificare.

Rezultatul este unul impresionant, haideţi să-l urmărim în videoclipul de mai jos:

;

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.