Regia Autonomă de Transport Public local de persoane caută 60 de şoferi de autobuz şi troleibuz

Compania a avut în 2016 o cifră de afaceri de aproape 53,7 mil. lei ...

Regia Autonomă de Transport Public local de persoane caută 60 de şoferi de autobuz şi troleibuz Regia Autonomă de Transport Public local de persoane caută 60 de şoferi de autobuz şi troleibuz

Regia Autonomă de Transport Braşov (RATBV), instituţie subordonată primăriei Bra­şov, are disponibile în prezent 60 de locuri de muncă pentru şoferi de autobuz (40) şi conducători de troleibuz (20), însă compania recrutează şi electriceni auto, mecanici auto sau inginer de sistem în informatică, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov.

Compania RATBV S.A. a avut în 2016 o cifră de afaceri de aproape 53,7 mil. lei (circa 12 mil. euro), o pierdere de aproximativ 3,5 mil. lei (770.000 de euro) şi un număr mediu de 829 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului de Finanţe.

Continuarea pe ZFCorporate

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.