Renault Clio - Rechemare in service

Compania franceză este nevoită să aducă în atelierele sale un număr foarte mare de Clio-uri, ca urmare a unei probleme la mecanismul de închidere al capotei.

Renault Clio - Rechemare in service Renault Clio - Rechemare in service

Deşi iniţial Renault şi-a menţinut părerea conform căreia nu există nici o problemă de design cu modul de închidere al capotei faţă, acum se pare ca s-a răzgândit şi chemă înapoi în service-uri peste 400.000 de posesori de Clio II.

Rechemarea are loc ca urmare a unei investigaţii realizate de reprezentanţii emisiunii BBC Watchdog. Conform acestora, s-au înregistrat câteva cazuri de vehicule ale căror capote s-a deschis brusc la viteză mare pe autostradă, rezultând accidente uşoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.