Renault F1 Team

După o lungă campanie de zvonuri referitoare la destinaţia sa, pilotul spaniol a anunţat pe site-ul personal că din 2008 va concura din nou la echipa Renault.

Renault F1 Team Renault F1 Team
La scurt timp după apariţia ştirii pe site-ul oficial al dublului campion mondial, Renault a anunţat oficial noua linie de piloţi pentru sezonul următor. Fernando Alonso va concura alături de Nelson Piquet Jr. fiind ajutaţi de pilotul de teste Romain Grosjean, proaspăt campion în F3 Euroseries.

Nu se cunosc încă date cu privire la perioada contractului încheiat între Renault şi Alonsp, iar viitorul lui Heikki Kovalainen este şi el necunoscut, zvonurile din ultima perioadă amintind de posibile semnări cu McLaren sau Toyota. Noul bolid Renault R28 va debuta la Valencia pe 22 ianuarie pentru o sesiune de trei zile de teste.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.