Renault face anvelope pentru maşinile second hand

De regulă, constructorii de autovehicule apelează la diverşi furnizori pentru subansamble, piese şi întotdeauna pentru cauciucuri. Cei de la Renault însă, sunt excepţia care întăreşte regula.

Renault face anvelope pentru maşinile second hand Renault face anvelope pentru maşinile second hand

Dacă producătorii auto apelează mai mult sau mai puţin la furnizori pentru diverse piese, întotdeauna, cauciucurile sunt furnizate de partenerii de afaceri ai constructorilor. Acest lucru s-a întâmplat până acum, pentru că cei de la Renault au decis să renunţe la cauciucurile din "exterior" pentru a le produce "in-house" .

Iar dacă vă gândiţi că acele cauciucuri "Motrio", aşa cum le-au botezat cei de la Renault, sunt utilizate pentru a "încălţa" maşinile noi, vă înşelaţi. Ele sunt oferite ca şi alternativă de re-echipare pentru maşinile Renault second hand.

Noile cauciucuri Motrio sunt concepute pentru a oferi performanţe ridicate la un preţ mic, sau cel puţin aşa se laudă cei de la Renault. În Anglia, "programul" începe de la 1 februarie 2011, iar preţul unei anvelope porneşte de la 36 de lire sterline, adică aproximativ 42 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.