Renault Kangoo

Producătorul francez prezintă cu ocazia celui mai mare salon auto european de anul acesta noua generaţie Kangoo. Producătorul francez prezintă cu ocazia celui mai mare salon auto european de anul acesta noua generaţie Kangoo.

Renault Kangoo Renault Kangoo

Apărut pentru prima oară în 1997, Kangoo a revoluţionat segementul utilitarelor mici, fiind vândut în peste 2.200.000 de unităţi. Noua generaţie are grija să păstreze AND-ul câştigător, dar şi să-l îmbunătăţească la capitole precum calitate, confort şi practicabilitate. Mai lung cu 180 mm, noul model beneficiază de un spaţiu interior mai mare şi mai ergonomic. Confortul termic este acum la nivelul oricărui monovolum, cu o distribuire a aerului la piciorele fiecărui pasager, opţional chiar într-un mod automat.

Nivelul de zgomot interior a fost adus aproape de standardul unei maşini de familie, noul model îmbunătăţind practic fiecare capitol care ar fi putut aduce aminte de caracterul utilitar. Bancheta spate este fracţionabilă 60:40 şi rabatabilă, ca de altfel şi scaunul pasagerului pentru unele variante de echipare, volumul portbagajului crescând în acest fel de la 660 la 2866 de litri. În acestă configuraţie Kangoo poate transporta obiecte lungi de până la 2,5 metri, spaţiile de depozitare cu o valoarea totală de 77 de litri având grija ca obiectele mici să nu se împrăştie prin interior.

În privinţa motorizărilor, pe fişa tehnică regăsim cele două propulsoare pe benzină de 1,6 litri de 90 şi 105 CP aflate în serviciu şi pe gama Logan, alături de ele observând-se şi dieselul de 1,5 litri. Acesta este disponbil în toate cele trei trepte de putere, de 70, 85 şi 105 CP. Dezvoltat pe baza platformei tehnice utilizate şi de Megane, noul Kangoo este dotat standard cu ABS şi opţional este ajutat în situaţii neplăcute de ESP. Siguranţa pasivă este şi ea la un nivel ridicat, noul model putând fi echipat cu până la 6 airbaguri, centuri de siguranţă cu pretensionare şi trei scaune cu puncte de ancorare Isofix.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.