Renault Laguna Coupe - lansare în România

Renault va aduce modelul Laguna Coupe în showroom-urile româneşti în luna aprilie 2009. Deocamdată nu se cunosc preţurile pentru versiunea în două uşi lansată de francezi.

Renault Laguna Coupe - lansare în România Renault Laguna Coupe - lansare în România

Renault va lansa modelul Laguna 3 Coupe în România în aprilie 2009,  conform declaraţiei directorului de marketing al Renault România, Rafael Treguer, acordată agenţiei MEDIAFAX. În 2009 îşi va face debutul pe şoselele din România şi Renault Megane 3, un model foarte aşteptat de către public.

Preţurile Renault Laguna 3 Coupe pentru România vor fi comunicate în apropierea momentului lansării acestui model. A treia generaţie a modelului Laguna, a fot lansată în luna martie a acestui an, cu preţuri cuprinse între 17.900 euro şi 25.900 euro cu TVA inclus, disponibilă în trei variante de echipare, cu patru motorizări. Limuzina Laguna 3 poate fi achiziţionată în prezent în versiunile de caroserie sedan şi estate (break).

Oficialul Renault nu a avansat o dată mai exactă privind lansarea Megane 3 în România, dar la Salonul Auto de la Paris desfăşurat în octombrie, vor fi prezentate variantele cu trei şi cinci uşi ale modelului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.