Renault Laguna Coupe - Teaser final

Pe site-ul oficial www.laguna-coupe.com, Renault a pornit cronometrul până la momentul lansării noului model. Rămâneţi alături de Promotor.ro pentru toate detaliile.

Renault Laguna Coupe - Teaser final Renault Laguna Coupe - Teaser final
Renault Laguna CoupeViitorul noului Renault Laguna Coupe se anunță la prima vedere de succes, pentru că potrivit pozelor prezentate de francezii de la Autoplus, liniile conceptului omonim au fost în mare parte păstrate. Iar feedbackul de care acesta s-a bucurat la Salonul Auto de la Frankfurt a fost unul mai mult decât semnificativ.

+++++++++++++
Renault Laguna CoupeDacă primele poze au fost realizate undeva în apropierea cercului polar, iată că Renault testează noul său model în cele mai variate condiții. Și cum în SUA marca franțuzească este aproape necunoscută, continentul american pare dintr-o dată un teren perfect pentru derularea testelor de fiabilitate cu noul model. Deși oficialii nu au dat nici un indiciu oficial cu privire la noul model, ne putem aștepta la o prezentare statică a modelului în următoarele luni, așa cum s-a întâmplat și cu Laguna 3 anul trecut.


Noul model a avut avanpremiera la Salonul Auto de la Frankfurt, acolo unde conceptul omonim a stârnit numeroase opinii pozitive. Modelul de serie va păstra în mare proporţie forma conceptului, chiar dacă Renault s-a chinuit să ascundă acest lucru prin acoperirea modelului de teste aproape în întregime cu material de camuflaj.

Renault Laguna Coupe Cu toate acestea se poate observa o mărire de ampatament concomitentă cu o micşorare a pasajelor roţilor, detalii ce mai răpesc din caracterul sportiv al conceptului prezentat în septembrie dar care aduc avantaje la capitolul spaţiu interior. Se aşteaptă ca pe noua Laguna Coupe să debuteze şi o gamă nouă de motoare V6 supra alimentate, atât diesel cât şi pe benzină.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.