Renault Sandero şi în Africa

Africa de Sud se alătură Americii de Sud, urmând ca Renault Sandero să fie produs şi aici. Ceea ce demonstrează că platforma cunoscutului Logan este de mare succes.

Renault Sandero şi în Africa Renault Sandero şi în Africa
Noul Renault Sandero, prezentat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt, va fi construit şi pe continentul african începând cu 2009. Uzina va fi situată în Africa de Sud, ţară în care Sandero va contribui substanţial la dezvoltarea modelelor franceze pe piaţa africană.

Modelul francez este cea de-a cincea versiune construită pe platforma B0, platforma de succes a Daciei Logan. Datorită adaptabilităţii şi, mai ales, a faptului că maşinile dezvoltate pe aceasta sunt vehicule low-cost, această platformă este punctul perfect de plecare pentru un hatchbach de succes. Sandero va fi construit şi în România, urmând a constitui oferta Dacia în domeniul hatchbackurilor de oraş.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.