Renault Scenic Conquest

Prezentat iniţial la Geneva, Scenic Conquest îşi începe vânzările din această vară în majoritatea ţărilor europene. Renault a prezentat acum toate detaliile.

Renault Scenic Conquest Renault Scenic Conquest

Deşi mulţi ar fi tentaţi să creadă că noul Conquest este urmaşul direct al vechiului Scenic RX4, prima impresie ar fi greşită. Modelul abia lansat are doar aspectul unui off-roader însă transmisia a rămas pe puntea faţă. Garda la sol a fost mărită, iar suspensia întărită pentru a face faţă incursiunilor dorite de viitorii clienţi. Renault a vrut evident să mărească gradul de polivalenţă al monovolumului său de clasă compactă, iar noua creaţie pare să fi reuşit cu succes acest lucru.

Scenic Conquest se bazează pe nivelul de echipare Dynamique, beneficiind în plus faţă de acesta de câteva dotari precum ESP, senzori de parcare, jante din aluminiu si bare longitudinale pe plafon. În ceea ce priveşte motorizările, noua versiune va fi dotată cu propulsorul de 2.0 benzină şi 135 CP sau cel diesel de 1,9 litri şi 130 CP, disponibil opţional şi cu filtru de particule. Pe unele pieţe vor fi oferite şi motorizările de 1,6 benzină şi 110 CP şi 1,5 dCi de 105 CP, ambele cuplate la o cutie manuală cu 6 trepte. Vânzările vor începe din luna iunie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.