Renault Twingo RS - joc online

Aşa îşi promovează francezii viitorul model, printr-un joc online. Până pe 11 spetembrie când va fi scos pe piaţă Renault Twingo RS, distracţie plăcută!

Renault Twingo RS - joc online Renault Twingo RS - joc online

Renault Twingo RS testat onlinePe site-ul www.twingo-renaultsport.com un model al micţului hatchback sport este pus gratuit la dispoziţia publicului care doreşte să-i încerce manevrabilitatea. Modelul de pe internet este, desigur, adaptat răbdării utilizatorilor, fiind cu 0,4 secunde mai rapid decât cel din realitate.

După ce Renault Twingo RS a fost condus de Fernando Alonso, publicul are acum şansa de a testa şi el modelul pe un circuit, la fel ca şi vedeta F1. Să vedem cine e cel mai bun!

VEZI TOATE ANUNŢURILE RENAULT

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.