Renault va prezenta la Shanghai noul crossover electric K-ZE - FOTO

Previzualizat sub numele Concept K-ZE la Salonul Auto de la Paris în toamna anului trecut, acesta este primul vehicul electric al mărcii destinat pieţei din China.

Renault va prezenta la Shanghai noul crossover electric K-ZE - FOTO Renault va prezenta la Shanghai noul crossover electric K-ZE - FOTO

Renault a anunţat că va prezenta săptămâna viitoare, la Salonul Auto de la Shanghai 2019, noul crossover urban cu zero emisii denumit K-ZE.

Previzualizat sub numele Concept K-ZE la Salonul Auto de la Paris în toamna anului trecut, acesta este primul vehicul electric al mărcii destinat pieţei din China. Se zvoneşte însă că francezii nu se vor limita doar la Republica Populară, iar în cele din urmă va fi vândut şi pe alte pieţe globale.

Mai multe detalii vor fi lansate pe 16 aprilie, când K-ZE va fi prezentat oficial la conferinţa de presă Renault. Noul model va fi asamblat în China de compania e-GT New Energy Automotive, un joint venture dintre Nissan şi Dongfeng. 

Conceptul K-ZE arată ca un Kwid ceva mai evoluat. Are un design exterior modificat şi vopsea cu două tonuri, însă rămâne de văzut câte dintre aceste elemente de styling vor ajunge pe versiunea de producţie.

Motorul lui K-ZE nu a fost încă anunţat. Tot ce ştim despre el este va fi capabil de o autonomie de 250 de kilometri, măsurată în standardul NEDC. În traficul real asta înseamnă aproximativ 200 km. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.