Restricţii de circulaţie pe autostrăzile A1 şi A2, pentru lucrări de reparaţii

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii, marţi, din cauza unor lucrări de reparaţii şi pentru trasarea marcajelor.

Restricţii de circulaţie pe autostrăzile A1 şi A2, pentru lucrări de reparaţii Restricţii de circulaţie pe autostrăzile A1 şi A2, pentru lucrări de reparaţii

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii, marţi, din cauza unor lucrări de reparaţii şi pentru trasarea marcajelor pe autostrăzile Sibiu – Deva şi Bucureşti – Constanţa.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române marţi, până la ora 18.00, se vor executa lucrări de reparaţii asupra carosabilului pe Autostrada A1 pe sensul Sibiu către Deva, pe tronsonul kilometric 276+900 metri – 277+800 metri, fiind restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 49 şi 64 se efectuează lucrări de trasare a marcajelor rutiere. Aici, traficul va fi restricţionat pe a doua bandă, marţi, până la ora 19.00.

Restricţiile sunt semnalizate, astfel că şoferii sunt sfătuiţi să conducă prudent şi reducă viteza în zona lucrărilor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.