Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului în perioada 7 – 15 octombrie

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va introduce restricţii de circulaţie pe Valea Oltului, în perioada 7 - 15 octombrie în vederea executării unor lucrări de stabilizare a versanţilor.

Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului în perioada 7 – 15 octombrie Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului în perioada 7 – 15 octombrie

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR ) instituie, în intervalul 07-15 octombrie, restricţii de circulaţie pe DN 7 (km 198+300 - km 200+645 şi 201+452 – km 204+000) în vederea executării unor lucrări de stabilizare a versanţilor.

Pe acest sector de drum, circulaţia va fi întreruptă zilnic, între orele 06:00 şi 13:00, în reprize de circa 15 minute. Operaţia presupune curăţarea blocurilor de roci instabile de pe versanţi, şi se va efectua în reprize de câte 15 minute, pentru a nu afecta prea mult circulaţia.

Restricţiile vor fi impuse zilnic, cu excepţia zilei de duminică, 13 octombrie, precizează compania. Şoferii sunt rugaţi să circule cu atenţie şi să respecte restricţiile de circulaţie impuse temporar.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.