Rezumatul video de la Gatebil 2014 te va face să-ţi rezervi bilete pentru Norvegia

În fiecare an, timp de câteva zile, circuitul norvegian Rudskogen se transformă în parcul de joacă al unor băieţi extrem de talentaţi - atât cu maşina, cât şi cu camera de filmat. Iată cum a fost ediţia din 2014.

Rezumatul video de la Gatebil 2014 te va face să-ţi rezervi bilete pentru Norvegia Rezumatul video de la Gatebil 2014 te va face să-ţi rezervi bilete pentru Norvegia

Am vrea să-ţi povestim mai multe, însă credem că cel mai bine este să descoperi tu, atât din clipul de mai jos, cât şi de pe site-ul oficial al evenimentului, despre ce este vorba la Gatebil. Noi ştim doar că poţi să vizionezi clipul ăsta de 15 ori consecutiv fără să te plictiseşti şi că pe primul loc în lista de dorinţe şi-a făcut loc Gatebil 2015. Vizionare plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.