Rinspeed X-Treme Porsche Cayenne

O astfel de reţetă sună aproape perfectă, SUV-ul de 600 de CP fiind destinat celor care vor să-şi personalizeze la maxim automobilul personal.

Rinspeed X-Treme Porsche Cayenne Rinspeed X-Treme Porsche Cayenne
Rinspeed-Porsche-CayenneModificările aduse de tunerul elveţian noului facelift al gamei Cayenne sunt profunde şi cuprind spoilere schimbate, cu guri de aerisire mai largi, praguri şi aripi lăţite şi roţi impresionante încălţate de cauciucuri 315/25 R23. Suspensia pe aer a fost şi a pe lista modificărilor, garda la sol fiind redusă cu 35 de mm.

Cele două ieşiri cromate ale sistemului de evacuare anunţă un motor mai puternic, care potrivit celor de la Rinspeed dezvoltă 600 CP, elveţienii neprecizând prin ce modalitate s-a ajuns la o asemenea putere, cea mai probabilă fiind o muncă asiduă la sistemul de management al injecţiei. În interior majoritate detaliilor pot fi personalizate printr-un program vast, de la piele până la sistemele de diverstisment.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.