Rolls Royce electric

Noul CEO Rolls Royce a mers de curând cu noul Mini electric. Şi i-a venit o idee.

Rolls Royce electric Rolls Royce electric

Să facă un Rolls Royce complet electric. Nu hibrid, ci un model ce merge exclusiv cu energie electrică şi din momentul comercializării nu mai poluează mediul înconjurător. Sacrilegiu? Deloc. Gândiţi-vă că în curând probabil maşinile ne-electrice vor fi interzise în oraşe şi mai ales în metropole. Adica exact acolo unde se plimbă majoritatea modelelor Rolls Royce.

Aşadar, este nevoie de un astfel de model. Tom Purves, noul CEO Rolls Royce a declarat că sunt câteva calităţi ale unui sistem de transmisie electric, ca de exemplu silenţiozitatea şi cuplul disponibil instant care se încadrează perfect în tiparul mărcii britanice. Să înţelegem că nu ar fi exclus să vedem cât de curând un astfel de model, nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.