Rolls Royce Phantom distruse în Iron Man 2

Primele două maşini Rolls Royce Phantom produse de britanici au fost distruse! Nu pe şosea, ci în filmările noului film Iron Man 2.

Pentru prima dată în istoria constructorului exclusivist Rolls Royce au fost construite două maşini identice, acestea fiind comandate de producătorii noului film Iron Man 2. Dar nu ca limuzine personale, ci... pentru a fi distruse.

Iniţial, au fost filmate şi distruse două Audi R8 Coupe, dar secvenţele nu au apărut în film. Producătorii au refăcut respectiva porţiune din film cu două Rolls Royce Phantom, maşiniile fiind "preparate" şi pregătite pentru acţiune.

Panourile caroseriei au fost înlăturate, în punctele cheie fiind plasat explozibil, pentru a crea o imagine de distrugere cât mai aproape de realitate. Costul de producţie al unei singure maşini se ridică la suma de 438.000 dolari, deci pentru filmarea acestei scene au fost cheltuiţi aproape un milion de dolari.

Oricum, succesul noului film Iron Man 2 este confirmat de încasările din prima zi de la lansare, şi anume 52 milioane de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.