Rolls-Royce România deschide un spaţiu cultural-artistic în showroom-ul Automobile Bavaria Băneasa

Pentru inaugurare a fost aleasă o sculptură care face referire la tradiţia mărcii şi spiritul ei.

Rolls-Royce România deschide un spaţiu cultural-artistic în showroom-ul Automobile Bavaria Băneasa Rolls-Royce România deschide un spaţiu cultural-artistic în showroom-ul Automobile Bavaria Băneasa

Schmidt Premium Cars, divizia de automobile de lux a MHS Holding – singura reprezentanţă Rolls-Royce din România, deschide un spaţiu cultural-artistic permanent, în salonul Rolls-Royce din showroom-ul Automobile Bavaria Băneasa. Pentru inaugurare a fost aleasă o sculptură care face referire la tradiţia mărcii şi spiritul ei. Mai exact, „The Spirit of Ecstasy”, emblematica scupltură, care a împodobit capota fiecărui Rolls-Royce din 1911 până în prezent. 

Reprezentanţa Rolls-Royce din România l-a invitat Ion Iancuţ, un sculptor şi pictor foarte apreciat, să expună două lucrări, începând cu data de 28 august 2018 până la 31 martie 2019. O sculptură, "Fiul risipitor", şi o pictură, "Căutătorul de stea", vor fi expuse în salonul Rolls-Royce, situat în showroom-ul Automobile Bavaria din Băneasa.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.