Roman Braşov vrea să producă un camion militar în parteneriat cu o firmă germană

Fabrica de camioane Roman Braşov

Roman Braşov vrea să producă un camion militar în parteneriat cu o firmă germană Roman Braşov vrea să producă un camion militar în parteneriat cu o firmă germană

Fabrica de camioane Roman Braşov a semnat un parteneriat de tip joint-venture cu MHS Truck & Bus, unic importator şi partener de service al vehiculelor militare şi militarizate Rheinmetall MAN în România, în scopul producerii unor platforme de transport auto multifunctionale, în funcţie de necesităţile de echipare ale Armatei României. 

Pentru integrarea industriei româneşti în programul de echipare a Armatei României cu vehicule militarizate, MHS Truck & Bus va colabora, pe lângă Roman Braşov, cu mai mulţi furnizori locali.

Parteneriatul germano-român pentru producerea autocamioanelor militare, autocisternelor, autofurgoanelor, autotractoarelor, remorcilor şi semiremorcilor necesare dotării Armatei va contribui semnificativ la relansarea producţiei de platforme de transport militar şi civil în România.

MHS Truck & Bus si Roman SA intenţionează să participe la licitaţia anunţată de Ministerul român al Apărării Naţionale pentru aproximativ 3300 de camioane şi remorci, cu camioanele militare gama HX şi camioanele comerciale militarizate TG. 

Joint venture-ul va determina crearea a peste 1000 de locuri de muncă în companiile româneşti. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.