Ruşii au inventat radarul pentru şoferi băuţi! Vezi ce spune poliţia română

Poliţia Rutieră din Rusia va începe implementa un aparat de radar cu laser, ce va detecta emanaţiile de alcool ale şoferilor.

Ruşii au inventat radarul pentru şoferi băuţi! Vezi ce spune poliţia română Ruşii au inventat radarul pentru şoferi băuţi! Vezi ce spune poliţia română

Poliţia din Rusia cută să le vină de hac şoferilor care se urcă băuţi la volan, cu ajutorul radarului care va putea detecta vaporii de alcool din maşină. Potrivit www.gandul.info, Tehnologia, denumită Alkolaser, a fost lansată acum un an de către o firmă din Sankt Petersburg şi foloseşte o rază laser, lansată către vehiculul inspectat.

Lucian Diniţă. Seful Poliţiei Rutiere, a declarat pentru gândul această tehnologie ar fi utilă, dar are rezerve cu privire la aplicarea ei. "Ar fi utilă, dar nu ştiu cât de relevantă este. Trebuie văzut ce ştie aparatul să facă, adică ce caracteristici tehnice are.Dacă omul are o sticlă de ţuică deschisă şi el nu a consumat nimic, ce faci?" a spus Lucian Diniţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.