S-a lansat Opel Ampera în România

Autor: Laurenţiu Florescu 27 iul. 2012 Știri auto

Ampera îi aşteaptă pe cei interesaţi la DiBas, partenerul Opel punând la dispoziţia clienţilor săi atât un model de showroom, cât şi o maşină de drive test.

Ampera poate fi comandat în România, iar dealerul Opel DiBas asigură şi operaţiunile service de specialitate pentru modelul electric.

Facem parte din reţeaua exclusivistă a dealerilor europeni dedicaţi Ampera. Ne-am dorit sa fim parte a acestui proiect pentru că acest model face disponibilă astăzi o tehnologie pe care ne-o închipuiam ca aparţinând viitorului”,spune Tiberiu Bardan, Director General DiBas.

“Calităţile tehnice ale acestui model şi faptul că nu necesită infrastructură fac să fie o soluţie viabilă pentru condusul în oraş, dar un numai: Ampera se încarcă de la orice priză casnică şi oferă inclusiv soluţia tehnică pentru drumuri prelungite”, explică Bardan.

La showroom-ul DiBas, Ampera este expus alături de cele mai reprezentative modele ale gamei actuale Opel.

De la începutul activităţii sale, DiBas a comercializat peste 10.000 de automobile. Dealerul Opel are o îndelungată tradiţie în reprezentarea mărcii germane,parteneriatul debutând în februarie 1998.

Sediul din Bucureşti, aflat pe Şoseaua Fundeni, şi-a început activitatea cu operaţiuni de service, spaţiul fiind modernizat şi extins în anul 2000, iar showroom-ul este inaugurat doi ani mai târziu.

În 2007, DiBas deschide încă un sediu, în Ploieşti, amplasat pe Centura de Est.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide