Saab 9-3 facelift - poze şi info noi

Primele roade ale fabulosului concept Aero-X apar, în sfârşit, o dată cu faceliftul lui Saab 9-3, care prefigurează o schimbare majoră a stilului suedezilor.

Saab 9-3 facelift - poze şi info noi Saab 9-3 facelift - poze şi info noi
După pozele spion apărute pe net şi primele fotografii, în posesia cărora au intrat cei de la Saab Scene, a început şi campania oficială de teasing, prin care suedezii dau publicităţii informaţiile picătură cu picătură.

Varianta facelift a lui 9-3 va avea premiera oficială la Salonul Auto de la Frankfurt, principalele modificări estetice ţinând de partea frontală, unde se observă clar noua identitate vizuală, mai puternică şi mai dinamică. De asemenea, faceliftul cuprinde modificări ale posteriorului, precum şi noi panouri pentru portiere. 9-3 facelift va fi disponibil, în continuare, în cele trei variante de caroserie Sport Sedan, SportCombi şi Convertible, pentru toate fiind oferită motorizarea ecologică BioPower.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.