Sandero Pick-Up

Autor: Cosmin Iordache 22 apr. 2008 Știri auto
Sandero Pick-Up

Renault va prezenta la Salonul auto din Sao Paolo, Brazilia, desfăşurat în perioada 27 octombrie  – 9 noiembrie, o versiune utilitară Sandero Pick-Up, precum şi cel mai bun desen pentru varianta restilizată a Logan, competiţie în cadrul căreia vor concura centrele de design ale constructorului francez. Conform celor de la just-auto.com, Sandero Pick-Up va fi prezentat doar sub formă de concept şi nu se ştie când modelul va intra în producţia de serie şi dacă va fi adresat doar pieţei din Brazilia.

Sandero, cel mai nou autoturism dezvoltat pe platforma Logan (B0) a fost lansat în Brazilia, sub marca Renault, la sfârşitul anului trecut, iar în acest an modelul a debutat la Geneva urmând să fie comerciaşizat sub sigla Dacia în Europa. În total există cinci modele dezvoltate pe platforma B0 şi anume Logan Sedan, Logan MCV (Break), Logan Furgon, Logan Pick-Up şi Sandero. Al şaselea model din programul Logan, un Sport Utility Vehicle, va fi lansat în 2009.

La Salonul din Sao Paolo va fi prezentat şi un exerciţiu de design ce va prefaţa varianta restilizată a modelului Logan.
Mai multe centre de design vor veni cu propuneri privind înfăţişarea viitoarei compacte, printre care şi noul centru inaugurat în Brazilia, iar conceptul câştigător va fi prezentat în cadrul evenimentului automobilistic desfăşurat în cel mai mare oraş din Ţara Cafelei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide