Scad vânzările maşinilor second-hand

Ponderea maşinilor de ocazie din totalul vânzărilor din primele şapte luni a scăzut la 33%, faţă de 44% în aceeaşi perioadă a anului trecut, a declarat, preşedintele asociaţiei industriei de profil, Brent Valmar.

Scad vânzările maşinilor second-hand Scad vânzările maşinilor second-hand

Vânzările maşinilor second-hand au scăzut la 33% faţă de anul trecut, fapt care justifică introducerea taxei de primă înmatriculare. În România, 61% dintre autovehiculele second-hand importate în primele şapte luni au avut o vârstă mai mică de şase ani. Totodată, Valmar a anunţat că norma de poluare Euro 5 va fi introdusă la nivel european, inclusiv în România, la 1 septembrie 2009, iar Euro 6 începând cu anul 2014.

Vânzările de autoturisme noi pe piaţa românească au crescut cu 24,6% în primul semestru al acestui an faţă de perioada similară a anului trecut, la 146.292 unităţi. Piaţa totală, incluzând şi autovehiculele comerciale, s-a extins cu 24,8% în primele şase luni din 2007 faţă de intervalul similar al anului trecut, la 170.094 unităţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.