Scandal cu un fost fotbalist stelist la echipa de Formula 1 Caterham

Ioan Cojocaru, cunoscut în Marea Britanie sub numele de Constantin Ioan Cojocar, este implicat într-un imens scandal legat de echipa de Formula 1 Caterham. Cum a ajuns un fost fotbalist stelist să fie în centrul atenţiei în luptele care se dau pentru această echipă de Formula 1?

Scandal cu un fost fotbalist stelist la echipa de Formula 1 Caterham Scandal cu un fost fotbalist stelist la echipa de Formula 1 Caterham

Echipa de Formula 1 Caterham a intrat în faliment, fapt care a dus la închiderea fabricii echipei din Leadfield. Nu este ultimul necaz al acestei echipe bântuite de scandaluri, doar că acum este implicat şi numele unui român: Constantin Ioan Cojocar, care pare a fi unul şi acelaşi cu un fost fotbalist stelist, din generaţia marilor Hagi, Gică Popescu, Tudorel Stoica şi Lăcătuş. Acesta ar fi ajuns, de la fotbalistul care juca în echipa Stelei, semifinalistă a Cupei Campionilor Europeni din 1988, un simplu manager de „servicii de curăţenie”, propulsat însă la nivelul de „unic director şi acţionar de la firma Caterham Sports”, firmă cu datorii de zeci de milioane de dolari, conform site-ului Racing Engineering.

Caterham are 0 (zero) puncte în sezonul 2014

Cojocar, descris de Racing Engineering ca fiind un “fost jucător profesionist şi antrenor de fotbal”, este cel care a iniţiat inducerea formală a firmei Caterham Sports în procesul de insolvenţă. Fostul coleg al lui Hagi, Popescu şi Lăcătuş a susţinut în faţa instanţei că asociaţii săi “au avut intenţia de a asigura o finanţare de 2 milioane de lire sterline pe săptămână pentru a plăti datoriile companiei, însă – din nefericire – banii promişi n-au mai venit”.

Dar povestea nu începe şi nici nu se opreşte aici - o puteţi citi pe îndelete pe Pro Sport!

Noi vă întrebăm, totuşi: ce viitor credeţi că mai are firma Caterham în motorsport?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.