Schmidt Premium Cars investeşte într-un centru de excelenţă în vânzări pentru marca Rolls-Royce

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Schmidt Premium Cars, divizia de automobile de lux a MHS Holding, investeşte într-un centru de excelenţă în vânzări pentru marca Rolls-Royce. Sediul acestuia se va afla în cadrul Automobile Bavaria din Băneasa – Bucureşti. Centrul îşi propune să acorde o atenţie deosebită dezvoltării şi îmbunătăţirii relaţiilor cu clienţii mărcilor auto de lux din regiune.

Experienţa şi calitatea serviciilor oferite de companie au fost premiate anul trecut, în cadrul conferinţei mondiale a dealerilor RollsRoyce Motor Cars. Schmidt Premium Cars a primit distincţiile de: Sales Dealer of the Year, Ownership Services Dealer of the Year şi Bespoke Dealer of the Year. 

“Faptul că Automobile Bavaria găzduieşte singurul centru de service şi vânzări Rolls-Royce din regiune ne onorează şi ne obligă să ridicăm standardele de calitate pentru serviciile pe care le oferim şisub alte mărci. La începutul acestui an am reuşit să demarăm procesul de aliniere a tuturor serviciilor pe care le oferim în întreaga reţea, extinse acum în segmentul de lux, prin alocarea unui reprezentant responsabil cu operaţiunile Rolls-Royce în România. Suntem încrezători că fiecare client din segmentul automobilelor de lux va primi cu bucurie această veste.”, a declarat George Dorobanţu, CEO Automobile Bavaria Group.

 Comentarii
Inchide