Schmidt Premium Cars investeşte într-un centru de excelenţă în vânzări pentru marca Rolls-Royce

Autor: Marius Vișan 14 sept. 2018 Știri auto

Schmidt Premium Cars, divizia de automobile de lux a MHS Holding, investeşte într-un centru de excelenţă în vânzări pentru marca Rolls-Royce. Sediul acestuia se va afla în cadrul Automobile Bavaria din Băneasa – Bucureşti. Centrul îşi propune să acorde o atenţie deosebită dezvoltării şi îmbunătăţirii relaţiilor cu clienţii mărcilor auto de lux din regiune.

Experienţa şi calitatea serviciilor oferite de companie au fost premiate anul trecut, în cadrul conferinţei mondiale a dealerilor RollsRoyce Motor Cars. Schmidt Premium Cars a primit distincţiile de: Sales Dealer of the Year, Ownership Services Dealer of the Year şi Bespoke Dealer of the Year. 

“Faptul că Automobile Bavaria găzduieşte singurul centru de service şi vânzări Rolls-Royce din regiune ne onorează şi ne obligă să ridicăm standardele de calitate pentru serviciile pe care le oferim şisub alte mărci. La începutul acestui an am reuşit să demarăm procesul de aliniere a tuturor serviciilor pe care le oferim în întreaga reţea, extinse acum în segmentul de lux, prin alocarea unui reprezentant responsabil cu operaţiunile Rolls-Royce în România. Suntem încrezători că fiecare client din segmentul automobilelor de lux va primi cu bucurie această veste.”, a declarat George Dorobanţu, CEO Automobile Bavaria Group.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide