Se discută construirea unui nou pasaj pietonal suprateran în Bucureşti. Ce zone va lega acesta

Proiectul mai prevede şi construirea unei baze sportive de 10.000 de metri pătraţi.

Se discută construirea unui nou pasaj pietonal suprateran în Bucureşti. Ce zone va lega acesta Se discută construirea unui nou pasaj pietonal suprateran în Bucureşti. Ce zone va lega acesta

Primăria Capitalei s-ar putea asocia cu Universitatea Politehnică în vederea construirii unei pasarele care să lege Campusul „Poli” de căminele din Regie şi care să treacă peste Dâmboviţa şi peste Splai. Se are în vedere şi construirea unei baze sportive, scrie MEDIAFAX.

„Se aprobă asocierea între Municipiul Bucureşti cu Universitatea Politehnica din Bucureşti în scopul realizării în comun a obiectivelor de investiţii <<Pasaj pietonal suprateran pe Splaiul Independenţei pentru legătura între Campusul UPB şi Complex cămine Regie>> şi <<Bază sportivă - Noul Local>>”, se arată în proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de marţi.

Pasajul pietonal suprateran ar urma să traverseze râul Dâmboviţa, arterele de circulaţie şi trotuarele de pe ambele sensuri ale Splaiului Independenţei, astfel încât traversarea să se facă în siguranţă, dar şi să se elimine aşteptarea la semafoare.

Proiectul mai prevede şi construirea unei baze sportive de 10.000 de metri pătraţi, pe Splaiul Independenţei 313.

Cea mai mare parte din finanţare ar urma să se facă din bugetul Primăriei Capitalei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.