Se vor construi parcări în Bucureşti. Care sunt zonele vizate

Este vorba atât de parcări supraetajate, cât şi de parcări la sol ...

Se vor construi parcări în Bucureşti. Care sunt zonele vizate Se vor construi parcări în Bucureşti. Care sunt zonele vizate

Patru parcări de mari dimensiuni şi două noi smart-parking-uri urmează să fie construite în Sectorul 2 din Capitală, anunţă B365.ro.

Este vorba atât de parcări supraetajate, cât şi de parcări la sol, plus două noi smart-parking-uri. În această vară ar urma să înceapă lucrările, după  studiile de fezabilitate şi aprobările Consiliului Local. Lucrările ar putea fi finalizate până la sfârşitul anului.

Citeşte şi Apogeul sfidării, al umilinţei şi al nerespectării legilor (video)

Noile parcări ar urma să fie construite în următoarele zone:

  • Bd. Colentina 25A-25B P+4, aprox. 400 locuri
  • Str. Delfinului P+4, aprox. 310 locuri
  • Al. Dobrina două parcări la sol: una cu plată, una pentru riverani
  • Bd. Chişinău nr. 12+ nr.16 parcare la sol
  • Str. Ciocârliei parcare la sol. Ultimele trei cu o capacitate totală de aprox. 800 locuri.

Administraţia locală intenţionează să dea în folosinţă, tot în acest an, şi două noi smart-parking-uri, pe Şos. Pantelimon 283 şi 330.

IMAGINE CU ROL DE ILUSTRAŢIE

O astfel de soluţie SMART-PARKING are o capacitate de 12 maşini, dar ocupă doar echivalentul a două locuri de parcare. Ele funcţionează cu ajutorul unui lift acţionat electric, pe baza unui card personalizat cu cod de acces. Practic, sistemul electronic identifică locul autoturismului, îl ridică pe platformă şi îl aşază la locul plătit. Operaţiunea durează aproximativ două minute.

Citeşte şi Primul producător care ar putea renunţa la transmisiile manuale

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.