Seat Altea XL

Seat continuă expansiunea spaniolă, prin prezentarea la Paris a lui Seat Altea XL. Acest model nu aduce modificări majore faţă de Altea în privinţa aspectului, interiorului sau a gamei de motorizări.

Seat Altea XL Seat Altea XL

Seat continuă expansiunea spaniolă, prin prezentarea la Paris a lui Seat Altea XL. Acest model nu aduce modificări majore faţă de Altea în privinţa aspectului, interiorului sau a gamei de motorizări. Lungimea a crescut cu 18 cm, volumul util a portbagajului fiind majorat de la 409 litri la 635 de litri, iar în cazul rabatării banchetei acesta atinge valoarea de 1.604 litri.

Pentru a reduce efectele negative asupra stabilităţii şi siguranţei date de creşterea lungimii, Altea XL se bazează pe conceptul „Agile Chasis”, adoptat şi de alte modele Seat, care aigură o reacţie mai promptă a maşinii la manevrarea coloanei de direcţie, conjugat cu sistemul de control al tracţiunii şi stabilităţii TCS. Astfel, Seat Altea XL se achită cu brio de cerinţele clientelei Seat în materie de performaţne dinamice şi siguranţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.