Sectorul din Bucureşti cu cele mai multe spargeri de maşini

Sectorul din Bucureşti cu cele mai multe spargeri de maşini

Sectorul din Bucureşti cu cele mai multe spargeri de maşini Sectorul din Bucureşti cu cele mai multe spargeri de maşini

Conform unor studii publicate de Digi24, anul trecut, cele mai multe cazuri de maşini sparte s-au înregistrat în sectorul 2 al Capitalei. În total, peste 2000 de reclamaţii, după ce proprietarii au descoperit că le-au fost furate din autoturismele personale telefoane, laptopuri sau poşete.

Poliţiştii spun că anul trecut în Capitală, cele mai multe maşini au fost sparte în sectorul 2, aproape 550 de cazuri. Urmează sectorul 3 cu aproape 500 de cazuri, iar pe locul trei, sectorul 5, cu peste 400 de cazuri. Cel mai sigur sector, din datele poliţiei Capitalei, este sectorul 6 cu doar 270 de cazuri.

Pentru a evita furtul din maşini se recomandă parcarea acesteia într-o zonă bine iluminată şi pe cât posibil zona să fie supravegheată de camere video.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.