Şef de Rutieră, prins în timp ce conducea o maşină neînmatriculată în oraş

A fost prins, marţi, în timp ce conducea o maşină neînmatriculată pe o stradă din oraş.

Şef de Rutieră, prins în timp ce conducea o maşină neînmatriculată în oraş Şef de Rutieră, prins în timp ce conducea o maşină neînmatriculată în oraş

Şeful Serviciului de Circulaţie Rutieră din Poliţia Locală Târgu-Jiu a fost prins, marţi, în timp ce conducea o maşină neînmatriculată pe o stradă din oraş.

„Un bărbat de 50 de ani a fost depistat de poliţişti din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se deplasa cu un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare, pe strada 9 Mai, din Târgu-Jiu. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, pe drumurile publice”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

El a fost oprit de un echipaj de poliţie, care i-a întocmit dosar penal. Surse judiciare declară că şoferul este şeful Serviciului de Circulaţie Rutieră al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Tiberiu Cazan.

Directorul Poliţiei Locale Târgu-Jiu spune că şeful de serviciu i-a spus că muta doar autoturismul.

„Am luat legătura cu colegul meu, mi-a relatat că a fost oprit şi că a vrut să mute maşina, era maşina personală, că a avut-o pe platformă şi că a vrut să o mute dintr-un loc în altul şi a fost un poliţist de la Rutieră care l-a depistat cu maşina fără numere. Va răspunde penal şi din punct de vedere juridic, dacă a fost cumva în timpul serviciului, deşi mă îndoiesc. Documentele care au fost întocmite la faţa locului vor scoate în evidenţă absolut totul şi va răspunde şi de o parte, şi de alta”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Florin Băluţă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.