Şef de Rutieră, prins în timp ce conducea o maşină neînmatriculată în oraş

Autor: ProMotor 06 iun. 2019 Știri auto
Şef de Rutieră, prins în timp ce conducea o maşină neînmatriculată în oraş

Şeful Serviciului de Circulaţie Rutieră din Poliţia Locală Târgu-Jiu a fost prins, marţi, în timp ce conducea o maşină neînmatriculată pe o stradă din oraş.

„Un bărbat de 50 de ani a fost depistat de poliţişti din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se deplasa cu un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare, pe strada 9 Mai, din Târgu-Jiu. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, pe drumurile publice”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

El a fost oprit de un echipaj de poliţie, care i-a întocmit dosar penal. Surse judiciare declară că şoferul este şeful Serviciului de Circulaţie Rutieră al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Tiberiu Cazan.

Directorul Poliţiei Locale Târgu-Jiu spune că şeful de serviciu i-a spus că muta doar autoturismul.

„Am luat legătura cu colegul meu, mi-a relatat că a fost oprit şi că a vrut să mute maşina, era maşina personală, că a avut-o pe platformă şi că a vrut să o mute dintr-un loc în altul şi a fost un poliţist de la Rutieră care l-a depistat cu maşina fără numere. Va răspunde penal şi din punct de vedere juridic, dacă a fost cumva în timpul serviciului, deşi mă îndoiesc. Documentele care au fost întocmite la faţa locului vor scoate în evidenţă absolut totul şi va răspunde şi de o parte, şi de alta”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Florin Băluţă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide