Şeicul care deţine maşini ce par desprinse din filmele SF. Printre ele, un SUV bizar cu zece roţi | VIDEO

Averea lui este de peste 20 de miliarde de dolari!

Şeicul care deţine maşini ce par desprinse din filmele SF. Printre ele, un SUV bizar cu zece roţi | VIDEO Şeicul care deţine maşini ce par desprinse din filmele SF. Printre ele, un SUV bizar cu zece roţi | VIDEO

Miliardarii din Emiratele Arabe Unite sunt cunoscuţi pentru excentricitatea lor, însă şeicul Hamad bin Hamdan al Nahyan se distinge printre superbogaţi cu o colecţie atipică de maşini.

Potrivit revistei Money, şeicul aparţine uneia dintre cele şase familii conducătoare din Emiratele Arabe Unite.

Cu o avere estimată la peste 20 de miliarde de dolari, Hamad bin Hamdan al Nahyan (63 de ani) nu este doar unul dinte principalii magnaţi ai petrolului din Emirate, ci şi posesorul unei colecţii impresionante de monştri pe patru roţi.

Apetenţa sa pentru maşini stranii, modificate şi hibride este celebră în lumea colecţionarilor auto.

Probabil cea mai bizară maşină-concept construită în atelierele sale este un SUV uriaş care combină, într-o caroserie futuristă, un jeep Mercedes – marcă pentru care şeicul are o slăbiciune - şi un transportor militar.

Vehiculul megalitic cântăreşte peste 24 de tone şi are 10 roţi, iar sub capotă ascunde un motor de 600 de CP.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.