Service prins că distrugea maşinile pentru a înşela companiile de asigurări

S-a întâmplat în Spania, unde un fost angajat al unui service le-a pus la dispoziţie poliţiştilor filmări din care se vede că maşinile erau distruse în service pentru ca, ulterior, companiile de asigurări să plătească mai mult pentru daune. Cum vi se pare?

Deşi fostul angajat a fost şi el pus sub acuzare, poliţia consideră că a fost un act de răzbunare împotriva fostului patron, care a fost arestat, împreună cu toţi angajaţii săi, sub acuzaţia de fraudă. Fostul angajat al service-ului a filmat pe ascuns practicile din service, în urma cărora companiile de asigurări au fost prejudiciate cu o sumă de 30.000 euro.

Poate părea o sumă minoră, dar vorbim, totuşi, de o fraudă. Una dintre companiile de asigurări care avea contract cu acest service s-a autosesizat în cazul mai multor dosare. Poliţia îi investighează în acest caz şi pe deţinătorii maşinilor implicate, deoarece se pare că unii dintre aceştia ar fi fost de acord cu aceste practici.

Puteţi vedea mai jos imaginile din service, acestea demonstrând fără nici un dubiu că service-ul este vinovat:

Uite cum poti frauda asigurarile! de pe tare.ro

AŢI ÎNTÂLNIT ASEMENEA SITUAŢII ŞI ÎN SERVICE-URILE DIN ROMÂNIA?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.