SIAB 2007 – EXCLUSIV (II)

Autor: promotor.ro 06 oct. 2007 Știri auto

DaimlerChrysler Automotive Romania vă aşteaptă cu un stand ieşit din tipare, transformat într-o lume unde se împletesc arta, istoria şi celebritatea. Urmând filosofia "cultura germană vs. visul american", cele 15 modele Mercedes-Benz sunt piese de artă într-un muzeu, în vreme ce maşinile americane stârnesc invidia Hollywoodului, etalându-şi calităţile, ca nişte adevărate staruri, pe un platou de cinema.

Mercedes-Benz este reprezentat de armata modelelor care poartă semnătura AMG: E, S, CL şi ML 63 AMG se prezintă în haine de gală, inspirând atât sportivitate, cât şi stilul pe care îl aşteptaţi de la reputata marcă germană. Dintre piesele grele ale Mercedes-Benz, se remarcă limuzina blindată S-Guard, maşina preferată a multor şefi de stat din toată lumea. Contrar negrului impozant al acestei limuzine exclusive, noul Mercedes-Benz C-Class se prezintă într-un alb imaculat, fiind pilonul vânzărilor foarte bune ale firmei nemţeşti pe toate pieţele europene. Nu lipsesc nici revoluţionarul coupe cu patru uşi Mercedes-Benz CLS, a cărui eleganţă a impus un nou curent în domeniul premium, sau ineditul crossover Mercedes-Benz R-Class, maşina de familie care nu renunţă la luxul şi stilul cunoscut al stelei în patru colţuri.

Tot în standul Mercedes-Benz veţi găsi variantele coupe şi cabrio ale noului smart, gadgetul urban, prieten al mediului înconjurător, care şi-a câştigat renumele de "CO2 World Champion, datorită consumului foarte redus de carburant şi a emisiilor de numai 88 g\100 km CO2.

Maşinile americane sunt reprezentate de trei mărci foarte cunoscute, care reflectă "the American Dream". Dodge are ca punct central "bătrânul" Old Betsy, primul model Dodge care va împlini, anul acesta, 93 de ani şi care reprezintă piatra de temelie a imperiului Dodge, care până acum a dat pieţei peste 60 de moştenitori. Distanţa de la acest strămoş până la mai noile Caliber sau Nitro este uriaşă, ceea ce cu siguranţă veţi realiza o dată ajunşi în faţa acestor modele. Jeep este cel mai bine reprezentat de venerabilul Wrangler, care, deşi acum este în ton cu cele mai noi tehnologii, nu renunţă la spiritul de aventură care l-a făcut celebru. Chrysler pune accentul pe eleganţă, cel mai bun exemplu fiind fabulosul Chrysler 300 C SRT8, care exprimă cum nu se poate mai bine puterea stilată a vieţii de peste ocean.

Printre autovehiculele comerciale uşoare Mercedes-Benz sunt prezente la SIAB 2007 două modele Vito şi cinci Sprinter – Casa Auto Bucureşti, unul dintre centrele autorizate Mercedes-Benz, a câştigat licitaţia organizată de Ministerul Sănătăţii Publice, pentru livrarea a 550 de ambulanţe. De asemenea, DaimlerChrysler Automotive Romania se ocupă şi de distribuţia apreciatelor maşini de transport Mitsubishi Canter Fuso, care sunt expuse în zona vehiculelor comerciale, din exterior.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide