SIAB 2007 - LIVE!

SIAB a început! Ca în fiecare an, inaugurarea oficială a fost făcută de către Brent Valmar şi premierul Călin Popescu Tăriceanu. Cel mai bine este că avem soare şi vreme frumoasă.

SIAB 2007 - LIVE! SIAB 2007 - LIVE!

Salonul Internaţional Auto Bucureşti 2007 a debutat sub auspicii foarte bune, chiar dacă locul ales este puţin cam restrâns şi cam ciudat pentru o expoziţie de o asemenea anvergură. Însă, o dată intraţi sub acoperişul imensului cort alb, pasionaţii de automobile (şi, normal, exemplare pe două picioare) nu vor regreta că au trecut prin furcile caudine ale traficului. În weekend ne aşteptăm la o afluenţă masivă a vizitatorilor, dar, pentru cei care nu veţi putea ajunge, suntem aici, cu cele mai calde noutăţi şi impresii, în direct de la SIAB 2007!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.